Snel uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen

Betalen

Veilig betalen bij Preventieschermwinkel.nl

Een preventiescherm kan veilig besteld en betaald worden bij preventieschermwinkel.nl. Om de betaling zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, bieden wij verschillende betaalmethoden aan zodat het voor iedereen mogelijk is een bestelling te plaatsen. Het is mogelijk om via iDeal, creditcard (VISA, MasterCard en American Express) en PayPal te betalen. De veiligheid van onze website en onze betaalprocessen nemen wij zeer serieus. Wij zorgen er dan ook voor dat onze klanten veilig kunnen winkelen en betalen. Het afrekenen van een bestelling gaat via een internetverbinding. We willen natuurlijk dat dit via een versleutelde verbinding gedaan wordt zodat de gegevens ook versleuteld blijven. Hiervoor wordt een veilige SSL-verbinding gebruikt welke te herkennen is aan het slotje linksboven in de browser.

Onze betaalmogelijkheden

Zoals aangegeven zijn er verschillende manieren waarop een bestelling betaald kan worden. Betalingen via onze webshop gaat via onze partner Adyen.

Met iDeal betalen bij Preventieschermwinkel

Betalen met iDeal: gratis en snel
De meest gebruikte betaalmethode van Nederland. Betaal eenvoudig en snel via uw eigen bank.

Met Mastercard betalen bij Preventieschermwinkel

Betalen met creditcard: gratis en snel
Wij accepteren creditcardbetalingen van Eurocard/Mastercard en Visa. Net zo voordelig, eenvoudig en snel als iDeal en uw bestelling wordt meteen verwerkt.

Met AMEX betalen bij Preventieschermwinkel

American Express
Wij accepteren ook betalingen met American Express.

Met PayPal betalen bij Preventieschermwinkel

Betalen met PayPal: gratis en snel
Log in bij uw PayPal account tijdens het bestellen en rond de betaling af.

Met Klarna betalen bij Preventieschermwinkel

Betalen met Klarna: achteraf betalen
Betaal uw bestelling achteraf met Klarna. De betaling hoeft pas tijdens of na levering van het product overgemaakt te worden. Let op, hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Betaling mislukt

Lijkt het erop dat de betaling mislukt is? Check voor de zekerheid even of het bedrag wel is afgeschreven. Zo niet, dan kunt u de bestelling opnieuw plaatsen. Wanneer een betaling niet voldaan is, wordt de order ook niet verwerkt. Hierdoor loopt u geen risico dat u de bestelling twee keer plaatst. Daarnaast krijgt u ook direct een mail met de orderbevestiging wanneer de betaling voldaan is. Heeft u vragen over uw betaling of bestelling? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen wij u verder en controleren wij even uw bestelling.

Facturen

Zodra u de factuur heeft betaald, gaan wij aan de slag met de door u geplaatste bestelling. Wij zullen uw order met grote zorgvuldigheid behandelen zodat we de preventieschermen zo snel mogelijk aan u kunnen leveren.