Snel uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen

Maatwerk

Wij bieden een aantal standaard mogelijkheden aan in verschillende afmetingen. Deze kun je direct bestellen. Desondanks kan het natuurlijk voorkomen dat u een ander formaat preventiescherm nodig heeft. Dit is helemaal geen probleem. Wij denken graag met u mee over het scherm dat bij u en uw bedrijf past. Ook kan het voorkomen dat u een preventiescherm nodig heeft op een plek waarbij er hoeken in het scherm verwerkt moeten worden. 

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een ander formaat aanvraagt. Wat uw reden ook mag zijn, wij denken graag vrijblijvend mee over een oplossing waarbij u het preventiescherm zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. Neem dus gerust even contact met ons op. Dan kunnen we samen de mogelijkheden voor maatwerk producten te bespreken.

Lengte, breedte, hoogte

Onze standaard afmetingen kunnen voor veel mogelijkheden de perfecte oplossing zijn. Deze standaard afmetingen zijn: 60 bij 50 cm, 70 bij 60 cm, 100 bij 75 cm, 100 bij 100 cm en 120 bij 70 cm. Wanneer een van deze afmetingen voor u geen juiste oplossing biedt, kunnen we samen een maatwerk oplossing voor uw preventieschermen bespreken. Neem hiervoor even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bevestiging

Onze bevestigingsmethoden zijn ontwikkeld om zoveel mogelijk uniformiteit te creëren. Natuurlijk kan het voorkomen dat deze bevestiging voor uw oplossing net niet voldoet aan de wensen. Neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij altijd kijken naar een uniek bevestigingssysteem wat voor u werkt.

Anders

Zoals u op de afbeelding kunt zien, produceren wij niet enkel standaard preventieschermen. Het kan zijn dat u een scherm nodig heeft zoals te zien is op de afbeelding. Dit is geen probleem. U kunt voor aanvragen onderstaand formulier invullen. U kunt ons bij voorkeur ook bellen, dan denken wij vrijblijvend met u mee over de verschillende mogelijkheden.

Maatwerk aanvraagformulier