Snel uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen

Over ons

Bescherming bieden tegen coronavirus met onze preventieschermen

Het plaatsen van preventieschermen tegen de verspreiding van virussen, zoals corona (COVID-19) is noodzakelijk, omdat het niet altijd zichtbaar of duidelijk is of iemand besmettingsgevaar oplevert. Door een afscheidingswand te plaatsen biedt u eenvoudig bescherming aan mensen binnen uw onderneming en voorkomt u dat ziektes als het coronavirus zich verspreiden. Met onze kennis en ervaring op gebied van diverse kunststoffen, maar ook het produceren van metalen bevestigingssystemen hebben wij de juiste mogelijkheden om u een goede en betaalbare vorm bescherming te bieden tegen risico’s als verspreiding van het coronavirus. Hieronder leest u meer over ons en onze preventieschermen.

De voordelen van een wandscherm

De plaatsing van preventieschermen biedt de volgende voordelen:

  • Veiligheid voor klanten, bezoekers, personeel en ondernemers
  • Betaalbare bescherming tegen virussen
  • Representatieve en transparante vormgeving
  • Voordelige preventieschermen voorzien met steunen of bevestigingsmaterialen
  • Eenvoudige montage en plaatsing
  • Snel leverbaar
Plexiwandscherm hangend

Anti-corona schermen

Met behulp van onze anti-corona preventieschermen verkleinen we het risico op gevaar van besmetting met bijvoorbeeld het coronavirus (COVID-19). Inmiddels zijn er voorschriften als een anderhalve meter maatregel ingevoerd door de overheid. Deze zijn soms moeilijk te handhaven in de praktijk. Denk bijvoorbeeld aan de situatie bij de kassa in winkels, afhaalbalies en receptiebalies. Maar ook bij alle andere vormen van contactmomenten. Met een transparant scherm als het preventiescherm haalt u een effectieve vorm van een beschermingsmaatregel in huis waarmee u een veilige manier van constant kunt waarborgen. Meer informatie over onze preventieschermen leest u hier en voor meer informatie over ons kunt u hier contact met ons opnemen.

Receptie of balie uitrusten met een preventiescherm

De preventieschermen zijn mooi vormgegeven en hebben een luxe uitstraling. De wanden zijn gemaakt van plexiglas en zijn net zo helder en transparant als gewoon glas, maar goedkoper en lichter van gewicht. Het is bovendien veel veiliger bij beschadigingen. De preventieschermen zijn te voorzien van een doorgeefsleuf. Via deze uitsparing kunt u producten, geld en documenten aangeven zonder in aanraking te komen met een ander en besmetting met het virus zoals COVID-19 (corona) verkleinen. 

De kunststof preventieschermen zijn in diverse maten te koop en scherp geprijsd. Alle preventieschermen zijn voorzien van eenvoudige montagesetjes zodat ze snel en makkelijk zijn te plaatsen in ieder gewenste omgeving. Ook kunnen we samen met u kijken naar mogelijkheden om preventieschermen aan te passen en te vervaardigen met uw persoonlijke wensen en behoeftes.

Meer weten over ons?

Zijn er vragen die wij tot op heden niet voor u beantwoord hebben of wenst u om een andere reden meer over ons te weten of met ons in contact te komen? Neem dan hier contact met ons op.