Snel uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen

Preventiescherm hangend

Beschikbaar in verschillende afmetingen.

Snel leverbaar!

Bevestiging: Plafond
Zit de juiste maat of optie er niet bij? Neem dan contact met ons op voor maatwerk.

Preventiescherm hangend

Preventiescherm hangend

Met onze preventieschermen kunt u uw klanten, medewerkers en uzelf beschermen. Ons preventiescherm hangend model is eenvoudig monteren aan een plafond. Deze variant coronaschermen die geplaatst worden aan een plafond zijn erg praktisch wanneer er geen ruimte is voor een staand model.

In veel verschillende branches kan ons preventiescherm hangend model de beste optie zijn. De schermen zijn transparant, waardoor ze zeer geschikt zijn voor vele sectoren.

Wij beschikken over machines van goede kwaliteit. Ons preventiescherm hangend model (ook wel bekend als spatschermen, coronaschermen of plexiglasschermen) zien er dan ook netjes en verzorgd uit.

Heeft u vragen over het hangende spatscherm? Neem dan contact met ons op via info@preventieschermwinkel.nl, dan helpen wij u graag vrijblijvend verder.

Wij zijn volop bezig met de productie van de plexiglasschermen. Wij bieden u dan ook een snelle levering aan. Wanneer u uw bestelling geplaatst hebt en de betaling hebt afgerond, ontvangt u een mail met de bevestiging van uw bestelling en de bijbehorende factuur. Hier staat al de benodigde informatie in die u nodig hebt.

Wanneer u besteld heeft, gaan wij aan de slag met de productie van de door u aangevraagde plexiglasschermen. Via het mailadres dat u bij de bestelling heeft opgegeven, wordt u op de hoogte gehouden. U zult een mail krijgen met daarin de verwachte leverdatum.

Ook onze preventieschermen hangend model is in verschillende standaard formaten beschikbaar. Deze staan nog een keer op een rijtje bij de extra informatie. Als u de gewenste maat erbij ziet staan, kunt u deze aanklikken en bestellen.

Heeft u een ander formaat nodig? Geen probleem, want wij bieden ook maatwerk aan! Hier kunt u gemakkelijk de benodigde afmetingen aangeven. Wij zullen ervoor zorgen dat dit proces soepel verloopt.

Bevestiging

Plafond

Afmetingen

60 x 50 cm, 70 x 60 cm, 100 x 75 cm, 100 x 100 cm, 120 x 70 cm, 160 x 75 cm