Snel uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen

Preventiescherm staand

Beschikbaar in verschillende afmetingen.

Snel leverbaar!

Doorgeefsleuf mogelijk.

Bevestiging: Staand
Zit de juiste maat of optie er niet bij? Neem dan contact met ons op voor maatwerk.

Preventiescherm staand

Preventiescherm staand

Met onze preventieschermen kunt u uw klanten, medewerkers en uzelf beschermen. Ons preventiescherm staand model is eenvoudig neer te zetten op een vlakke ondergrond. De schermen zijn transparant, waardoor ze zeer geschikt zijn voor vele sectoren.

Ons preventiescherm staand (ook wel bekend als spatschermen, coronaschermen of plexiglasschermen) worden standaard geleverd met voetjes van plexiglas zodat het geheel stevig staat. Doordat de voetjes ook helder zijn, ziet het er als één geheel uit. Dit zorgt voor een verzorgde uitstraling.

Wij beschikken ook over machines waarmee we RVS voetjes kunnen produceren. Deze voetjes nemen minder plaats in beslag en zien er netjes uit. Ook maken deze voetjes het mogelijk om het scherm eventueel aan een bureau of tafel te monteren, zodat het scherm optimaal bevestigd kan worden en het scherm dus heel stevig staat. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn op plekken waar er een deur constant of vaak open staan.

Door de schermen vast te zetten zal het scherm stevig blijven staan bij wind. Prefereert u voetjes van RVS? Neem dan contact met ons op via info@preventieschermwinkel.nl, dan helpen wij u graag vrijblijvend verder.

Verder kan ons preventiescherm staand model voorzien worden van een doorgeefsleuf. Deze opening zorgt ervoor dat zowel uw klanten als medewerkers spullen aan elkaar door kunnen geven. Dit kan bijvoorbeeld vaak voorkomen bij een receptie.

Wanneer u uw bestelling geplaatst hebt en de betaling hebt afgerond, ontvangt u een mail met de bevestiging van uw bestelling en de bijbehorende factuur. Hier staat al de benodigde informatie in die u nodig hebt.

Wanneer u besteld heeft, gaan wij aan de slag met de productie van de door u aangevraagde plexiglasschermen. Via het mailadres dat u bij de bestelling heeft opgegeven, wordt u op de hoogte gehouden. U zult een mail krijgen met daarin de verwachte leverdatum.

Ook onze preventieschermen staand modellen zijn in verschillende standaard formaten beschikbaar. Deze staan nog een keer op een rijtje bij de extra informatie. Als u de gewenste maat erbij ziet staan, kunt u deze aanklikken en bestellen.

Heeft u een ander formaat nodig? Geen probleem, want wij bieden ook maatwerk aan! Hier kunt u gemakkelijk de benodigde afmetingen aangeven. Wij zullen ervoor zorgen dat dit proces soepel verloopt.

Bevestiging

Staand

Afmetingen

60 x 50 cm, 70 x 60 cm, 100 x 75 cm, 100 x 100 cm, 120 x 70 cm, 160 x 75 cm