Snel uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen

Preventiescherm wand

Beschikbaar in verschillende afmetingen.

Snel leverbaar!

Doorgeefsleuf mogelijk.

Bevestiging: Wand
Zit de juiste maat of optie er niet bij? Neem dan contact met ons op voor maatwerk.

Preventiescherm wand

Preventiescherm wand

Met onze preventieschermen kunt u uw klanten, medewerkers en uzelf beschermen. Ons preventiescherm wand model is eenvoudig monteren aan een muur. Deze variant coronaschermen die geplaatst worden aan een muur, worden geleverd met een tweetal RVS beugels waardoor bevestiging van het preventiescherm wand zeer gemakkelijk en eenvoudig is.

De schermen zijn transparant, waardoor ze zeer geschikt zijn voor vele sectoren. Ons preventiescherm wand model (ook wel bekend als spatschermen, coronaschermen of plexiglasschermen) hangen stevig aan de muur door de RVS beugels.

Wij beschikken over machines van goede kwaliteit, waarmee we RVS voetjes kunnen produceren. Deze RVS beugels zien er erg netjes uit. Heeft u vragen over het wandmodel? Neem dan contact met ons op via info@preventieschermwinkel.nl, dan helpen wij u graag vrijblijvend verder.

Verder kunnen de spatschermen voorzien worden van een doorgeefsleuf. Wij zijn volop bezig met de productie van de plexiglasschermen. Wij bieden u dan ook een snelle levering aan. Wanneer u uw bestelling geplaatst hebt en de betaling hebt afgerond, ontvangt u een mail met de bevestiging van uw bestelling en de bijbehorende factuur.

Hier staat al de benodigde informatie in die u nodig hebt. Wanneer u besteld heeft, gaan wij aan de slag met de productie van de door u aangevraagde plexiglasschermen. Via het mailadres dat u bij de bestelling heeft opgegeven, wordt u op de hoogte gehouden. U zult een mail krijgen met daarin de verwachte leverdatum.

Ook onze preventieschermen wand modellen zijn in verschillende standaard formaten beschikbaar. Deze staan nog een keer op een rijtje bij de extra informatie. Als u de gewenste maat erbij ziet staan, kunt u deze aanklikken en bestellen.

Heeft u een ander formaat nodig? Geen probleem, want wij bieden ook maatwerk aan! Hier kunt u gemakkelijk de benodigde afmetingen aangeven. Wij zullen ervoor zorgen dat dit proces soepel verloopt.

Bevestiging

Wand

Afmetingen

60 x 50 cm, 70 x 60 cm, 100 x 75 cm, 100 x 100 cm, 120 x 70 cm, 160 x 75 cm