Snel uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen

Retouren

Het retourneren van producten proberen wij zo eenvoudig mogelijk te houden voor u als klant en ons. Wij zijn dan ook op zoek naar de manier om retouren soepel en eenvoudig te laten verlopen. Wij proberen dit dan ook steeds verder te ontwikkelen. Hieronder vindt u informatie over hoe het retour proces er momenteel uitziet. Mochten uw vragen hiermee niet beantwoord zijn en er dus nog vragen rondom het retourneren van producten, neem dan even contact op met onze klantenservice: info@preventieschermwinkel.nl

Producten retour sturen

De wettelijke bedenktijd voor retouren is 14 dagen. Binnen dit termijn kunt u de artikelen om- of inruilen.

Wenst u het product te retourneren, neem dan even contact met ons op dan helpen wij u verder. U kunt ons telefonisch bereiken op +31 (0)40 290 23 70. U kunt er ook voor kiezen om ons te mailen. Dit kan naar info@preventieschermwinkel.nl.

Om- en inruilen

Heeft u de producten binnen en komt u erachter dat u de verkeerde maat besteld heeft of is er een andere reden om een product te retourneren? Bekijk hier alle informatie die nodig is om het retour aan te melden:
Neem contact met ons op voor het retour. De kosten voor retour zenden zijn voor eigen rekening. De verzendkosten voor de vervangende producten betalen wij.

Terugbetalen

Ook het proces van de terugbetaling willen wij zo soepel mogelijk laten verlopen. Wij zullen ervoor zorgen dat u duidelijkheid heeft over wat u van ons kunt verwachten, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Uiteraard streven wij ernaar het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug te storten. Houdt er rekening mee dat eventuele verzendkosten verrekend worden. Voor vragen over de terugbetaling kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en proberen het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.