Snel uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen

Verzenden

Snel uit voorraad leverbaar!

Door de huidige situatie rondom het coronavirus is de behoefte naar een snelle levering alleen maar groter geworden. Onze plexiglas schermen zijn snel uit voorraad leverbaar! Hierdoor kunt u uw klanten en medewerkers beschermen tegen onder andere virussen zoals het nieuwe covid-19. Wij houden u via de mail op de hoogte van uw bestelling en wanneer u deze kunt verwachten. Op deze manier proberen wij het proces van uw bestelling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft u desondanks nog vragen over uw bestelling, dan kunt u ons uw vraag stellen via info@preventieschermwinkel.nl. Wij helpen u graag. 

Levering & locaties

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u een e-mail ter bevestiging. Deze e-mail bevat de benodigde informatie over uw bestelling. De bestelling is pas geplaatst wanneer u betaald heeft. U kunt op verschillende manieren betalen. Bijvoorbeeld met iDeal en creditcard. Het is mogelijk dat u uw bestelling niet op de locatie van het bedrijf geleverd wilt hebben. Het kan dat u de bestelling liever bij u thuis wilt laten bezorgen. Dit is geen probleem. Uw bestelling kan namelijk worden verzonden naar een door u gekozen adres. Dit kan zowel thuis als op het werk zijn. Het is echter niet mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen op een afhaalpunt. 

Heeft u nog vragen over het verzenden of de levering van de preventieschermen of over de locaties, dan kunt u ons gerust mailen via info@preventieschermwinkel.nl. Prefereert u telefonisch contact, dan zijn wij bereikbaar via +31 (0)40 290 23 70. Wij maken graag tijd voor u vrij om het proces van verzending met u te bespreken.

Verzendkosten

De kosten voor het verzenden van onze producten zijn € 9,95 (exclusief btw). De verzendkosten van een eventuele retourzending is voor eigen rekening. Bekijk hieronder de levertijden van onze leveringen.

Levertijden

 Bestemming Levertijd
 Nederland 5 werkdagen
 België 5 – 10 werkdagen
 Rest van Europa 10 – 15 werkdagen